Bine ati venit!

Scopul nostru numărul unu este furnizarea de servicii excelente clientilor. Știm că vorbele sunt doar vorbe și de aceea noi nu doar vorbim.Din 1994 demonstram ce putem prin furnizarea de sisteme de incalzire care au avut termene de garanție de 10 ani care deja au trecut si care sustin promisiunile noastre. Oferim o garanție de 100% de satisfacție a clienților. După 19 de ani de activitate, nu suntem, evident, o companie de neincredere, ci una care si-a imbunatatit si perfectionat serviciile oferite clientilor in tot acest timp. Nu am servit clienții in aceasta perioada, fără a nu învăța cel putin un lucru sau doua despre ceea ce vor. Lasati-ne sa va aratam cum o companie serioasa isi tratează clienții săi.

Despre noi

Home-Energy este divizia de instalatii a firmei FIAMMA BRENNER SERVICE din Timisoara, este o afacere care este in serviciul comunității incepand cu anii 1994. Oferim instalatii de încălzire - racire, sanitare, de ventilatie si recuperare a caldurii atat rezidentiale cat si industriale. Tehnicienii noștri calificați se pot ocupa de orice problemă care ar putea sa apara la instalațiile din casa dumneavoastra: centrala termica, pompa de căldură, instalatiei solare, sistemului de distributie si transfer termic sau de tratare a aerului. Atat pentru instalatii noi, pentru reparații sau înlocuiri ale acestora, pentru întreținere, Home-Energy este compania la care puteti apela cu incredere.

De ce Home-Energy?

Asa cum probabil stiti din 1 septembrie 2013 pretul gazului metan va suferi o crestere,iar din 2018 Romania,conform angajamentelor luate cu UE va alinia pretul gazului metan cu cel din UE,adica o crestere fata de tariful actual de 3 ori.In conditiile acestor premise de crestere a preturilor dorim ca prin colaborarea dvs cu Home-Energy sa obtineti o reducere a costurilor destinate confortul termic ale casei dvs.Prin pachetele energetice propuse de Home-Energy si prin solutiile tehnice pe care vi le putem propunem datorita experientei nostre in acest domeniu,amprenta energetica a casei dvs poate devina zero, atingand astfel dezideratul de casa pasiva.