Bine ati venit!

Implementarea solutiilor tehnice personalizate, pe baza cunostiintelor si experientei noastre profesionale este scopul fundamental pentru care oferim serviciile noastre de consiliere tehnica, proiectare, furnizare de echipamente, punerea in opera a proiectului si nu in ultimul rand asigurarea garantiei si post garantiei, atingandu-ne in totalitate scopul de a avea clienti multumiti 100%. Cea mai mare satisfactie a noastra, este cand dupa un proiect incheiat, clientii revin cu alte proiecte, iar dupa ani buni, revin copiii clientilor cu propriile proiecte. Dupa 25 ani de activitate aceste lucruri se intampla si va invitam sa alegeti serviciile noastre pentru viitorul dumneavoastra proiect.

Despre noi

Home-Energy este divizia de instalatii a firmei FIAMMA BRENNER SERVICE din Timisoara, este o afacere care este in serviciul comunității incepand cu anii 1994. Oferim instalatii de încălzire - racire, sanitare, de ventilatie si recuperare a caldurii atat rezidentiale cat si industriale. Tehnicienii noștri calificați se pot ocupa de orice problemă care ar putea sa apara la instalațiile din casa dumneavoastra: centrala termica, pompa de căldură, instalatiei solare, sistemului de distributie si transfer termic sau de tratare a aerului. Atat pentru instalatii noi, pentru reparații sau înlocuiri ale acestora, pentru întreținere, Home-Energy este compania la care puteti apela cu incredere.

De ce Home-Energy?

Asa cum probabil stiti din 1 septembrie 2013 pretul gazului metan va suferi o crestere,iar din 2018 Romania,conform angajamentelor luate cu UE va alinia pretul gazului metan cu cel din UE,adica o crestere fata de tariful actual de 3 ori.In conditiile acestor premise de crestere a preturilor dorim ca prin colaborarea dvs cu Home-Energy sa obtineti o reducere a costurilor destinate confortul termic ale casei dvs.Prin pachetele energetice propuse de Home-Energy si prin solutiile tehnice pe care vi le putem propunem datorita experientei nostre in acest domeniu,amprenta energetica a casei dvs poate devina zero, atingand astfel dezideratul de casa pasiva.